فیلم امور داخلی 3

Infernal Affairs 3 - 2003
6.8/10
17+ مناسب برای سن بالای 17 سال

داستان فیلم امور داخلی 3

ماهها پس از اتفاقات فیلم اول،"مینگ" به یک مسئول بلند مرتبه پلیس به جاسوسی برای مافیا مشکوک می شود و...

درباره فیلم امور داخلی 3

«امور داخلی3»؛ پایان جاسوس‌بازی در اداره‌ی پلیس

فیلم «امور داخلی3» که به «اعمال شیطانی 3» نیز ترجمه شده است، سومین قسمت از سه‌گانه‌ی «امور داخلی» محسوب می‌شود، اثری که نخستین قسمت آن در سال 2002 عرضه شد و پس از استقبال در کشور هنگ‌کنگ بلافاصله قسمت‌های بعدی آن ساخته شد.

این قسمت از فیلم نیز توسط «اندرو لو» و «الن مک» کارگردانی شده است. بدین صورت هر سه قسمت این فیلم کارگردانان یکسانی داشته است. این فیلم پس از اکران توانست نزدیک به چهار میلیون و 500 هزار دلار درآمد داشته باشد. معمولا فیلم‌هایی که ادامه‌ی آنها ساخته می‌شود مورد انتقاد قرار می‌گیرند اما قسمت دوم و سوم این فیلم نیز در هنگ‌کنگ موفق عمل کرد و حتی قسمت سوم فروش بیشتری نسبت به قسمت دوم داشت.

‌این فیلم در یازده جشنواره حضور داشت و توانست سه جایزه را از آن خود کند. همچنین در این فیلم بازیگرانی همچون تونی چو، اندی لو، لئون لای، دامینگ چن، کلی چن و... حضور دارند که تمام آنها از بازیگران سرشناس سینمای چین و هنگ‌کنگ محسوب می‌شوند.

نباید از یاد ببریم که پس از اکران نخستین قسمت این فیلم، داستان فیلم مورد اقتباس قرار گرفت و با عنوان «رفتگان» و با کارگردانی مارتین اسکورسیزی نسخه‌ی آمریکایی آن ساخته شد؛ تنها فیلم اسکورسیزی که توانسته است تا به امروز بهترین جایزه‌ی اسکار را از آن خود کند.

داستان فیلم «امور داخلی3»

در حالی که «امور داخلی2» به گذشته‌ی گروه‌های مافیایی اشاره می‌کرد و چگونگی رشد آنها را در دهه‌های 80 و 90 میلادی روایت می‌کرد و به شخصیت‌های فرعی فیلم می‌پرداخت، در فیلم «امور داخلی3» شاهد آن هستیم که فیلم ماه‌ها پس از حوادث اصلی رخ می‌‌دهد. مامور پلیسی به نام مینگ نسبت به فعالیت‌های جاسوسی مافوقش مشکوک می‌شود و ماجرا از آنجا شکل می‌گیرد و فیلم تلاش می‌کند مواردی را که در دو قسمت فیلم ناگفته مانده بود، کامل کند. فیلم ارجاعات فراوانی به گذشته دارد و از این نظر مخاطب باید هنگام تماشای فیلم بسیار آگاه باشد.

پیرنگ داستان در سه بازه‌ی زمانی رخ می‌دهد: شش ماه پیش از مرگ چان، ده ماه پس از مرگ چان و یازده ماه پس از مرگ چان. پیش از پایان فیلم نیر فلش‌بکی به قسمت اول این فیلم زده می‌شود.

اما مشکلی که مخاطب می‌تواند حین تماشای این فیلم تجربه کند،‌ شخصیت‌های بسیاری هستند که در هر سه فیلم تکرار می‌شوند. از این رو تماشاگر باید هر سه قسمت را در فاصله‌ی زمانی کوتاه مشاهده کند تا بتواند به پیرنگ اصلی داستان پی ببرد و روابط منطقی آنها را متوجه شود.

فیلمی که دو نسخه دارد

انتقادهای مثبت بسیاری درباره‌ی سه‌گانه‌ی فیلم «امور داخلی» شده است و اگر از نقدهایی که آن را نسخه‌ی هنگ‌کنگی «مخمصه» یا «پدر خوانده2» می‌دانست بگذریم، می‌بینم که این در فروش نیز قسمت سوم آن عملکرد بهتری داشته است. اما نظرات انتقادی درباره‌ی قسمت سوم کمتر بود.

اما نکته‌ی جالب درباره‌ی فیلم این است که دو نسخه از آن در بازار موجود است. نسخه‌ی اول همانی است که در سینماها اکران شد و مدت زمان آن 107 دقیق است اما نسخه‌ی دیگر 118 دقیقه است که با عنوان «نسخه‌ی تدوین‌ شده توسط کارگردان» نام دارد و در شبکه‌ی خانگی هنگ‌کنگ عرضه شده است. به قول معروف آقایان کارگردان تلاش کرده‌اند نسخه‌ی متفاوتی از فیلمی که تهیه‌کننده عرضه کرده است ارایه دهند و این کار را با اضافه کردن یازده دقیقه به فیلم انجام داده‌اند.

«امور داخلی3» را چطور ببینیم؟

این فیلم جذاب و اکشن سینمایی را می‌توانید در رسانه ویدیویز به طور رایگان و با بهترین کیفیت تماشا کنید. ویدیویز به عنوان یک بستر‌ VOD این امکان را در اختیار شما قرار داده است تا سینمای خود را به خانه ببرید و فیلم‌های محبوب‌تان را در سانس دلخواه و همراه خانواده یا به تنهایی تماشا کنید.

دیدگاه‌ها