فیلم جوند

Jhund 2022
7.4/10
13+ مناسب برای سن بالای 13 سال

داستان فیلم جوند

این فیلم بر اساس زندگی ویجی بارس، یک معلم ورزش بازنشسته است که یک باشگاه غیردولتی به نام فوتبال زاغه را تاسیس کرد. او توانست بچه های خیابانی را با دور نگه داشتن آنها از مواد مخدر و جرم و جنایت و با تبدیل آنها به فوتبالیست و ساختن یک تیم کامل، احیا کند...

درباره فیلم جوند

«جوند»؛ وقتی پاچان مربی فوتبال تیم زاغه نشینان می شود

فیلم «جوند» با عنوان اصلی « Jhund» که به «گله» نیز ترجمه شده است، فیلمی درباره ی زندگی و زمانه ی «ویجی بارسی»، مددکار اجتماعی هندی تبار، است که باشگاه فوتبال زاغه نشینان را با هدف کمک به بچه های فقیر و خیابانی کشورش تاسیس کرد تا آنها را از مواد مخدر دور نگه دارد و با کمک آنها تیم فوتبالی را برپا کند.

کارگردان این اثر «ناگراج مانجوله» است و بازیگرانی همچون «آمیتاب باچان»، «آکاش توسار»، «آنکوش گدام» و «رینکو راجگورو» در آن ایفای نقش کرده اند.

این فیلم سه ساعته محصول سینمای هالیوود است و که در سال 2022 اکران شد.

«ویجی بارسی» کیست؟

«ویجی بارسی» مربی فوتبال دبیرستان بود که پس از بازنشتگی تصمیم گرفت استعدادهای فوتبال در محلات بی بضاعت را شناسایی کند و با ترغیب آنها به پیوستن به مدرسه ی فوتبالی که برای این قبیل افراد تاسیس کرده بود آنها را از رفتن به بیراهه و اعتیاد دور کند.

او پس از مدتی به همراه همسرش باشگاه فوتبالی را تاسیس کرد و با این کار موجب شد جوانان بی بضاعت محلی برای امرار معاش پیدا کنند و بتوانند از طریق این ورزش محبوب آتیه ی خود را تغییر دهند.

نگاهی کوتاه به فیلم «جوند»

«جوند» صرفاً یک گروه متشکل از فوتبالیست های نیمه حرفه ای نیست که در یک محله فقیر نشین زندگی می کنند، بلکه افرادی واقعی با امیدها و آرزوهای واقعی هستند. آنها به رغم زندگی پر از مشکلات، نیازی به ترحم ندارند بلکه آنها به عنوان افرادی به تصویر کشیده م شوند که آماده اند از فرصت هایی که زندگی در اختیار آنها قرار می دهد به نحو احسنت بهره ببرند. شخصیت هایی که صداقت و خلاقیت در آنها موج می زند.

این فیلم سه ساعته درباره ی توانایی مربی بازنشسته ی فوتبال با بازی آمیتاب باچان است. او می کوشد با شناسایی استعدادهای گروهی از جوانان در محله ای فقیرنشین تیم فوتبالی را تاسیس کند و آنها را وارد رقابت های لیگ کند. ایده ای که در ابتدا بسیار امکان ناپذیر و نشدنی تصور می شود با همت و تلاش فوتبالیست ها تحقق می یابد تا نشان دهد سعی و تلاش عنصر اصلی هر موفقیتی محسوب می شود.

«ناگراج مانجوله» زمان زیادی را صرف توصیف دقیق زندگی و محیط این فوتبالیست ها می کند که ریتم داستان را کند و آهسته می کند. فیلم «جوند» فیلمی ورزشی است اما در حقیقت فیلمی نشاط آور است و تاکید بسیاری بر میهن پرستی دارد.

این فیلم همچون دیگر فیلم های هندی مملو از صحنه های احساسی و تاثربرانگیز است و مخاطب را بشدت متاثر می کند. همچنین در صحنه های فوتبال نیز تلاش شده است حس تماشای فوتبالی واقعی به مخاطب القا شود.

آمیتاب باچان و نگرفتن نیمی از دستمردش

آمیتاب باچان که به تازگی هشتاد ساله شده است و به پدر سینمای هندوستان شهرت دارد در ساخت فیلم «جوند» اقدام جوانمردانه ای کرد. از آنجا که تهیه کننده ی این فیلم سرمایه ی زیادی نداشت، آمیتاب پاچان نیمی از دستمزدش را از تهیه کننده نگرفت تا از این طریق بخشی از مشکلات این فیلم حل شود.

او به تهیه کننده اعلام کرد که می تواند از محل دستمزد او برای بالا بردن کیفیت فیلم استفاده کند.

نکاتی درباره ی فیلم «جوند»

  • «ناگراج مانجوله» فیلمنامه ی این اثر را در سال 2016 نوشته بود و دو سال منتظر ماند تا پاسخ مثبت پدر سینمای هند را برای حضور در این نقش دریافت کند. فیلمبرداری این کار در سال 2018 آغاز شد.
  • محتوای این فیلم به این صورت است که 40 درصد آن را فوتبال و موضوعات ورزشی و 60 درصد آن را آگاهی اجتماعی تشکیل می دهد.
  • اکران این فیلم به دلیل پاندمی کرونا در هند با تاخیر انجام شد.

«جوند» را چطور ببینیم؟

این درام ورزشی را می توانید در رسانه ویدیویز به طور رایگان و با بهترین کیفیت تماشا کنید. ویدیویز به عنوان یک بستر VOD این امکان را در اختیار شما قرار داده است تا سینمای خود را به خانه ببرید و فیلم های محبوبتان را تماشا کنید.

دیدگاه‌ها